martes, 25 de noviembre de 2008

Mi primer anuncio!

En este verano he hecho mi período de prácticas externas en Avellana Digital, una empresa que se dedica a comunicación online, márketing multimedia, recursos SMS, diseño web y similares. Ellos pidieron que les hiciera un vídeo promocional de su empresa y filosofía... y éste es el resultado:

Vídeo promocional Avellana Digital

Se aceptan comentarios, críticas, halagos, bombones, jamones de jabugo... :p

Un petonet!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

ja el vaig veure jo aket videooo!!! un se sen mol orgullos quan acaba d fe una feina ben feta. i mes si la gen la pot veure i en pot opinar. spero k no sigui lultim video k facis i k en puguem veure mooooools mes!!!!!!!!!!!
;)

Esther del Campo dijo...

Laia!!! T'he de felicitar per l'anunci!!! Té molt de ritme! M'agrada molt la cançó de fons, i l'energia que es vol desprendre amb el fons taronja, i la tipografia dels cartellets.... T'enviaria un jamón de jabugo, però vaig una mica curta de pasta, hahahhahaa
Però vaig veure un anunci de Pragma, una altra agència reusenca, amb els ulls dels seus empleats, que també déu n'hi do... Hi ha molt de talent a Reus!

La Familia Menta dijo...

Mola *w* M'ha fet molta gràcia això de jugar amb la denominació d'origen, i com diu Esther, té molt de ritme >.< Felicitats wapa ^-^